Nudimo Vam sljedeće usluge:

Tretmani lica

Obogaćeni tretmani

Tretmani tijela

Depilacije

Tretmani aparatima

Tretmani za ruke i noge

 


 

 

 

 

 

NOVO!!

 

 

PREPORUČAMO:

 

 


 

 

 

 

HIDRODERMOABRAZIJA!

Bio-therapeutic bt-micro: ultrazvuk + upucavanje preparata

Najnoviji dodatak u profesionalnoj liniji ručnih aparata koji povezuje ultrazvučni peeling s mikroamperskim prodiranjem i odstranjivanjem začepljenih područja.

Radi na principu:

- ultrazvučnog ljuštenja kože (kombinacija ultrazvuka i vode, a izvodi se metalnom elektrodom)

- Ionoforeze (omogućuje unošenje ioniziranih preparata za kožu)

- pulsnog ultrazvuka (supersoničko energetsko vibriranje i učinak grijanja)

DUBINSKI ČISTI I OBNAVLJA KOŽU LICA, UKLANJA PROŠIRENE PORE, UKLANJA BORE I OŽILJKE!


 

TRAJNI LAK ZA NOKTE  CND Shellack

Shellac tehnologija sa svojim aktivnim hranjivim supstancama koje su dodane u lak hrani, vlaži nokat i štiti ga od bilo kakvih oštećenja. Lak se jednostavno nanosi, postojan je kao gel i skida se za 10 min. Garantira visoki sjaj dva tjedna. Posebnost Shellaca je što ne oštećuje ploču nokta. Shellac trajni lak jednostavno se skida specijalnom otopinom bez prethodnog rašpanja nokta.  Nokti sa Shellackom postaju otporniji i tvrđi, bilo da se radi o noktima na rukama ili na nogama, a namaz je prirodan i tanak.Isprobajte Shellac u našem salonu!


 

IZDVAJAMO

 

MALU WILZ tretmani 

EXCELLENT POWER - tretman matičnim stanicama

Jedan od najmoćnijih tretmana ove kozmetičke kuće baziran je na sastojku matičnih stanica. Njihov broj u našoj se koži tijekom godina smanjuje, epiderma se ne regenerira dovoljnom brzinom, što rezultira pojavom bora. Kako bi se postigli trajni rezultati i dugo sačuvala mladenačka vitalnost kože tretmane i proizvode matičnim stanicama preporučuje se od 35.godine, kao preventivni tretman, a nakon 50.godine ako tretman održavanja postignute vitalnosti kože.Sastojak ove linije su matične stanice stare vrste švicarske jabuke koja izvrsno čuva svojstva, bez da gubi vlagu i aromu.

Malu Wilz tretman matičnim stanicama i proizvodi za kućnu njegu daju izvanredne rezultate protiv bora, za oporavak kože koja postaje vlažna i čvršća.

ČOKOLADA / VANILIJA tretmani za lice i tijelo

Malu Wilz tretman čokoladom i vanilijom preporučuje se svim tipovima kože, a posebno suhoj i dehidriranoj koži. Brzo vidljiv i dugotrajan učinak rezultat je djelovanja aktivnih sastojaka: vitamina C, alantoina, pantenola, marigold ekstrakta i bisabolola.


OPTIMALNA HIDRATACIJA LICA

Posebno je važno održavati optimalnu vlažnost kože, a to možemo postići tretmanima dubinske hidratacije kojima će se spriječiti nastanak bora, te usporiti starenje koje je uzrokovano nedovoljnom hidratacijom.

Pripremili smo za vas tretman koji se sastoji od pilinga lica, masaže lica, vrata i dekoltea, te postupka mezoterapije (metoda kojom se pomoću aparata visoka koncentracija aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože). Koža je dubinski hidratizirana, sjajna i blistava.


 

 

 

 

All rights reserved. BARON mediji. 2010.