Obogaćeni tretmani      

  • OPTIMALNA HIDRATACIJA

Posebno je važno održavati optimalnu vlažnost kože, a to možemo postići tretmanima dubinske hidratacije kjima će se spriječiti nastanak bora, te usporiti starenje koje je uzrokovano nedovoljnom hidratacijom.

Pripremilil smo za vas tretman koji se sastoji od pilinga lica, masaže lice, vrata i dekoltea, postupka mezoterapije (metoda kojom se pomoću aparata visoka koncentracija aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože), te maske. Koža je dubinski hidratizirana, sjajna i blistava.

 

  • MARIA GALLAND COOCON TRETMAN za lice

Specijalni relaksirajući tretman s eksluzivnom masažnom tehnikom. Izuzetno ugodan zahvaljujući posebnoj coocon maski(foam mask). Daje koži blistavost(vitaminC),regeneraciju,dubinski hidratizira i ima anti stress učinak.

 

  • MARIA GALLAND MODELLING TRETMAN za lice

Anti age i lifting tretman za blitz efekt s maskom koja se sama zagrijava, čime se pospješuje penetracija aktivnih sastojaka prema individualnim potrebama kože.

 

  • MICRONEEDELING tretmani

Uz pomoć profesionalnog dermalnog mezopena, efikasna su nekirurška metoda za uklanjanje različitih nepravilnosti kože: bora, ožiljaka od akni, strija, proširenih pora, hiperpigmentacija i sl. Sam uređaj sadrži velik broj iglica od kirurškog čelika, predviđenih za jednokratnu uporabu. Tretman je gotovo bezbolan, a vrijeme oporavka nakon pravilno provedenog zahvata kratko je i ne ometa svakodnevne i uobičajene aktivnosti. Ovisno o indikaciji, u kožu se apliciraju neumrežena hijaluronska kiselina, vitamini, minerali, aminokiseline, elastin, antioksidanski... Metoda se provodi preventivno ili terapijski.

 

  • DETOX TIJELA

Tretman započinje pilingom u kombinaciji s klasičnom masažom i termo dekom. Pozitivni učinci detox masaže očituju se u kompletnom psihičkom i fizičkom opuštanju, stimulira se rad limfe i izlučivanje nakupljenih toksina, potiče imunitet, djeluje stimulativno na krvožilni sustav, relaksirajuće djeluje na mišićni, nervni, dišni i endokrinološki sustav.

 

 

 

 

All rights reserved. BARON mediji. 2010.