Obogaćeni tretmani      

  • OPTIMALNA HIDRATACIJA

Posebno je važno održavati optimalnu vlažnost kože, a to možemo postići tretmanima dubinske hidratacije kjima će se spriječiti nastanak bora, te usporiti starenje koje je uzrokovano nedovoljnom hidratacijom.

Pripremilil smo za vas tretman koji se sastoji od pilinga lica, masaže lice, vrata i dekoltea, postupka mezoterapije (metoda kojom se pomoću aparata visoka koncentracija aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože), te maske. Koža je dubinski hidratizirana, sjajna i blistava.

 

  • TRETMAN MATIČNIM STANICAMA

Matične stanice dobivene od posebne vrste jabuke koja vrlo sporo gubi svoju aromu i vlagu, te upravo zbog toga garantira vitalnost i trajnost kožnim matičnim stanicama, štite i daju mladenački i svjež izgled koži, čineći je istovremeno vlažnom i čvršćom.

 

  • DETOX TIJELA

Tretman započinje pilingom u kombinaciji s klasičnom masažom i termo dekom. Pozitivni učinci detox masaže očituju se u kompletnom psihičkom i fizičkom opuštanju, stimulira se rad limfe i izlučivanje nakupljenih toksina, potiče imunitet, djeluje stimulativno na krvožilni sustav, relaksirajuće djeluje na mišićni, nervni, dišni i endokrinološki sustav.

 

 

 

All rights reserved. BARON mediji. 2010.