Tretmani aparatima

 

  • IPL ARIANE EFB beaute

Najnovija generacija IPL aparata francuske tvrtke EFB BEAUTE.

Ariane IPL koristi rafalnu tehnologiju kojom su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a jednako snažno djeluje neovisno od tipa kože. Uspješno se riješite tamnih,svijetlih, sijedih i uraslih dlačica, akni, kapilara, sunčanih i staračkih pjega, ili pomladite kožu lica,vrata i dekoltea.

Brzo,bezbolno,sigurno!

                                                                               

  • MIKRODERMOABRAZIJA

Mehaničko brušenje kože bez kemijske reakcije. Pomoću kontrolirane mikrodermoabrazije s inertnim kristalima korunda odstranjuju se mrtve stanice kože, te se korigiraju abnormalne pojave na koži. Primjenjuje se kod smanjivanja bora, širokih pora, peelinga kože, odstranjivanja ožiljaka, hiperpigmentacija i kod debele, nečiste i kože sklone aknama.                  

      

    

  • BTC - NEKIRURŠKI LIFTING LICA

Nekirurški lifting lica, ultimativno rješenje u borbi protiv bora i gubitka tonusa kože. Muskulatura lica i vrata ponovno postaje čvrsta i zategnuta, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Daje trajne rezultate bez stvaranja ovisnosti o aparatu, potpuno bezbolno.
Postoji mogućnost dubinskog apliciranja BT maski i seruma, ovisno o tipu i potrebi kože. Primjenjuje se kod suhe, ostarjele i zadebljane kože, obnove tkiva i mišića, kod spuštenih kapaka, te tretmana akni, proširenih pora i ožiljaka.

 

  • MEZOTERAPIJA

Omiljeni aparativni tretman za pomlađivanje kože lica. Ovo je tehnika korištenja elektroimpulsa s ciljem povećanja permanentnosti membrane stanica, te dubinskog prodiranja kolagena i elastina u kožu.

 

  • RADIOFREKVENCIJA

Postiže izvrsne rezultate kod osoba sa slabom muskulaturom, opuštenom kožom te uznapredovalim stadijem celulita, a može se tretirati lice i tijelo.

 

  • BT MICRO PEEL (HIDRODERMOABRAZIJA)

Dubinski čisti i obnavlja kožu lica, uklanja proširene pore, uklanja bore i ožiljke! Radi na principu:

  • ultrazvučnog ljuštenja kože (kombinacija ultrazvuka i vode, a izvodi se metalnom elektrodom)
  • ionoforeze (omogućuje unošenje ioniziranih preparata za kožu)
  • pulsnog ultrazvuka (supersoničko energetsko vibriranje i učinak grijanja)

All rights reserved. BARON mediji. 2010.