Tretmani aparatima

 

  • IPL ARIANE EFB beaute

Najnovija generacija IPL aparata francuske tvrtke EFB BEAUTE.

Ariane IPL koristi rafalnu tehnologiju kojom su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a jednako snažno djeluje neovisno od tipa kože. Uspješno se riješite tamnih,svijetlih, sijedih i uraslih dlačica, akni, kapilara, sunčanih i staračkih pjega, ili pomladite kožu lica,vrata i dekoltea.

Brzo,bezbolno,sigurno!

 


  

  • ELEKTROSTIMULACIJA

Elektrostimulacija mišića je terapija za oblikovanje tijela, redukciju celulita i mršavljenje. Radi se o pasivnom vježbanju. Često je koriste i sportaši, a odlična je i kao terapija nakon nekih ozlijeda.

Tretmanom elektrostimulacije postiže se:

*vidno oblikovanje mišića  

*smanjenje masnog tkiva i viška kilograma

*ubrzavanje metabolizma

*eliminacija ili smanjenje celulita

*zatezanje kože i jačanje njezine elastičnosti

*ubrzavanje cirkulacije

*detoksikacija

Elektrostimulacija mišića radi se pomoću elektrostimulatora. Na tijelo se postavljaju  elektrode preko kojih se provode strujni impulsi do mišića i izazivaju njihovu kontrakciju zbog čega je  elektrostimulacija poznata kao pasivno viježbanje. Tretman nije bolan niti neugodan. Na ovaj način se troši energija i tope masne naslage, celulit i vrši drenaža. Osoba leži, dok strujni impulsi potiču mišiće da vježbaju. Tretman traje 30-45 minuta.


                                                                             

  • MIKRODERMOABRAZIJA

Mehaničko brušenje kože bez kemijske reakcije. Pomoću kontrolirane mikrodermoabrazije s inertnim kristalima korunda odstranjuju se mrtve stanice kože, te se korigiraju abnormalne pojave na koži. Primjenjuje se kod smanjivanja bora, širokih pora, peelinga kože, odstranjivanja ožiljaka, hiperpigmentacija i kod debele, nečiste i kože sklone aknama.                  

      


   

  • BTC - NEKIRURŠKI LIFTING LICA

Nekirurški lifting lica, ultimativno rješenje u borbi protiv bora i gubitka tonusa kože. Muskulatura lica i vrata ponovno postaje čvrsta i zategnuta, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Daje trajne rezultate bez stvaranja ovisnosti o aparatu, potpuno bezbolno.
Postoji mogućnost dubinskog apliciranja BT maski i seruma, ovisno o tipu i potrebi kože. Primjenjuje se kod suhe, ostarjele i zadebljane kože, obnove tkiva i mišića, kod spuštenih kapaka, te tretmana akni, proširenih pora i ožiljaka.


  • MEZOTERAPIJA

Omiljeni aparativni tretman za pomlađivanje kože lica. Ovo je tehnika korištenja elektroimpulsa s ciljem povećanja permanentnosti membrane stanica, te dubinskog prodiranja kolagena i elastina u kožu.


 

  • RADIOFREKVENCIJA

Postiže izvrsne rezultate kod osoba sa slabom muskulaturom, opuštenom kožom te uznapredovalim stadijem celulita, a može se tretirati lice i tijelo.


 

  • BT MICRO PEEL (HIDRODERMOABRAZIJA)

Dubinski čisti i obnavlja kožu lica, uklanja proširene pore, uklanja bore i ožiljke! Radi na principu:

  • ultrazvučnog ljuštenja kože (kombinacija ultrazvuka i vode, a izvodi se metalnom elektrodom)
  • ionoforeze (omogućuje unošenje ioniziranih preparata za kožu)
  • pulsnog ultrazvuka (supersoničko energetsko vibriranje i učinak grijanja)

 

All rights reserved. BARON mediji. 2010.