Tretmani tijela                                                                                       

  • MASAŽA CIJELOG TIJELA

Ublažava bolove u mišićima, smanjuje umor i potiče prokrvljenost koja će opustiti vaše tijelo i duh.

  • ANTICELULITNA MASAŽA

Posebna masažna tehnika koja potiče prokrvljenost kože i potkožnog tkiva, pomaže kod razgradnje masnog tkiva, te aktivira rad limfnog sustava i oslobađa od toksina.

  • DETOX tijela    

Tretman započinjemo pilingom u kombinaciji s klasičnom masažom i termo dekom. Pozitivni učinci detox masaže očituju se u kompletnom psihičkom i fizičkom opuštanju, stimulira se rad limfe i izlučivanje nakupljenih toksina, potiče imunitet, djeluje stimulativno na krvožilni sustav, relaksirajuće djeluje na mišićni, nervni, dišni i endokrinološki sustav.

  • PILING tijela

Želite li vratiti koži sjaj i mekoću piling je najbolji način da to i učinite. Redovitim pilingom koža postaje svilenkasto glatka, prokrvljena i mekana, a istodobno se uklanjaju mrtve stanice kože i potiče njezina regeneracija. Rezultat je prekrasna i zdrava koža, koja će odmah nakon pilinga biti vidljivo mekša i sjajnija.

 

  • SPA TRETMAN TOPLOM MASAŽNOM SVIJEĆOM

La Cremerie masažne svijeće napravljene su od 100% prirodnih ulja i maslaca koje se zagrijavanjem rastapaju i nanose na kožu čime je hrane i hidratiziraju a tijelo se opušta i relaksira. Tretman započinjemo pilingom cijelog tijela, a nakon toga slijedi opuštajuća masaža cijelog tijela toplom masažnom svijećom.

 

  • BODY WRAPPING

Body wrapping tretman je koji se koristi već dugi niz godina. Provjerena je i učinkovita metoda u borbi protiv strija, celulita, masnih naslaga, a posebno za čišćenje kože, otvaranje pora i detoksikaciju cijelog tijela.

Provodi se na način da u kožu klijentice nježno umasiramo određeni preparat ili kremu, te tijelo umotamo u plastičnu foliju kako bi sastojci iz kreme mogli aktivno djelovati i dovesti nas do željenih rezultata.

Već nakon prvog tretmana mogu se vidjeti rezultati, a svaki sljedeći tretman dovodi do otklanjanja uzroka nastanka novog celulita, koži vraća elastičnost i hidratizira stanice.

 

 

 

 

 


 

All rights reserved. BARON mediji. 2010.