O nama

NovaMed je zdravstveni centar koji objedinjuje širok spektar usluga na jednom mjestu, od zdravstvenih: interna medicina (gastroenterologija, kardiologija, endokrinologija, urologija...), dermatologija, otorinolaringologija, ginekologija i reproduktivna medicina, dentalna medicina, digitalni dentalni rentgen, mikrobiologija, do usluga beauty studija, caffe bara, te višenamjenske konferencijske dvorane, uz osigurana parkirna mjesta za korisnike i posjetitelje.

Naš cilj je svakom pacijentu omogućiti brzu i kvalitetnu uslugu. Svojom ljubavlju prema struci, postavili smo kvalitetu usluga, opremljenost prostora i stručnost na najvišu razinu.

Vizija

Razviti se u zdravstveni centar prepoznatljivog imidža koji će, pružanjem najkvalitetnije zdravstvene usluge u što kraćem vremenu, postati prvi izbor svakog pacijenta.

Misija

Timskim radom, te ulaganjem u znanje i kvalitetnu opremu zadobiti povjerenje pacijenata, posvetiti im vrijeme, brigu i tretman koji se temelji na etici, znanju i požrtvovnosti svakog člana NovaMed tima. Naši pacijenti dobivat će samo najbolje jer to i zaslužuju.

 

 

 

All rights reserved. BARON mediji. 2010.